Groeten uit Cromvoirt, Camping, 5-luik, 1962 (NB)

 3,00

Met warme groeten uit de camping vangt deze kaart de tijdloze charme van vakantiedagen, omringd door de natuurlijke pracht van Cromvoirt

 

1 op voorraad

Select delivery location

SKU: 3805 Categorieën: , , ,

Beleef de zomer van 1962 met deze prachtige vintage ansichtkaart uit Cromvoirt, een waar kunstwerk in de vorm van een 5-luik. Met warme groeten uit de camping vangt deze kaart de tijdloze charme van vakantiedagen, omringd door de natuurlijke pracht van Cromvoirt.

Kenmerken:

  1. Campingidylle: Het vijfluik neemt je mee op een reis langs de betoverende camping van Cromvoirt in 1962. Elk paneel vangt een uniek aspect van het buitenleven en de kampeerervaring in die tijd.
  2. Zomerse Sfeer: Gedateerd in 1962, weerspiegelt deze ansichtkaart de onbezorgde sfeer van de zomer. Een tijd waarin kamperen synoniem stond voor avontuur, rust en gezelligheid.
  3. Vintage Karakter: Met zijn verouderde afbeeldingen, kleuren en typografie ademt de kaart de sfeer van de jaren ’60. Een vintage karakter dat liefhebbers van retro en nostalgie zeker zal aanspreken.
  4. Natuurlijke Pracht: De afbeeldingen tonen niet alleen de camping, maar ook de omringende natuurlijke pracht van Cromvoirt. Een eerbetoon aan de rustieke schoonheid die deze regio te bieden heeft.
  5. Groeten uit Cromvoirt: De warme groeten die de kaart vergezellen, dragen bij aan de persoonlijke touch. Het is alsof de kaart je uitnodigt om deel te nemen aan de vakantieherinneringen van 1962.

Breng de zonnige dagen van 1962 tot leven met deze “Groeten uit Cromvoirt, Camping, 5-luik, 1962 Vintage Ansichtkaart”. Een prachtig stukje geschiedenis dat niet alleen de tijdgeest vastlegt, maar ook een uitnodiging is om de charme van vakanties uit het verleden te herbeleven.

 

 

Gewicht 5 g